Excite

Robbie Williams trouwt met actrice

Robbie Williams geeft zaterdag het ja-woord aan zijn vriendin, de actrice Ayda Field. Hun huwelijk zal gevierd worden op het eiland Santa Catalina, net wat voor de Californische kust. De zanger verbond wel een voorwaarde aan het huwelijk, of beter gezegd: een set met voorwaarden.

Voor Ayda namelijk met hem kan trouwen, moet ze wel akkoord gaan met de huwelijkse voorwaarden die Robbie’s fortuin van zo’n 88 miljoen euro veilig stellen. Mochten de twee uit elkaar gaan, dan krijgt Ayda een vast bedrag en kan ze verder geen aanspraak maken op dat fortuin. Overigens is het niet zo dat Ayda zelf armlastig is; ze speelde in grote series als Days of our Lives.

De bruiloft werd in het grootste geheim gepland en zelfs de familieleden en vrienden die er bij mogen zijn, werden pas vorige week op de hoogte gesteld.

Robbie en Ayda hebben elkaar in 2007 op een feestje leren kennen en zijn sinds die tijd onafscheidelijk geweest. Vorig jaar vroeg Robbie zijn vriendin via de radio ten huwelijk, maar later liet hij weten dat dat een grap zou zijn geweest.

Opvallend afwezig zijn de Take That collega’s. Hoewel de relaties inmiddels weer een stuk beter zijn en ze weer als groep werken aan een album en een tournee, is geen van hen aanwezig op de bruiloft. Dit zou komen omdat ze allemaal al vakanties met hun gezinnen gepland hebben.

Afbeelding: Flickr account gwelt

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020