Excite

Robbie Williams verlaat Take That opnieuw

De heren van Take That moeten het weer stellen zonder Robbie Williams. De Britse zanger had zich bij zijn voormalige bandleden gevoegd voor een comebackalbum en tournee. Inmiddels heeft hij de band weer verlaten, zo weet NU.nl.

Comeback

"We konden het goed met elkaar vinden. De tournee is nu achter de rug, de fans hebben genoten," zo zei Barlow. Take That, dat naast Robbie Williams en Gary Barlow bestaat uit Jason Orange, Mark Owen en Howard Donald, haalde met de comebacktournee en het album miljoenen op. Daaruit bleek opnieuw dat het succes van de band met Robbie Williams staat of valt.

In 1995, toen Williams voor het eerste uit de band stapte, hadden de overige vier heren het zwaar. Hoewel Take That nog een aantal maanden verder ging, bleef het succes uit en gooide het viertal na een paar maanden de handdoek in de ring. In 2005 maakte de band een comeback, toen nog zonder Robbie Williams. Vorig jaar kondigde ook het meest succesvolle lid van de formatie aan zich opnieuw bij Take That te voegen.

Even pauze

Net als in 1995 zal Take That ook nu zonder Robbie Williams doorgaan, maar voor de leden heeft de band even geen prioriteit. "De band gaat niet uit elkaar," zo zegt een woordvoerder, "ze hebben gewoon even pauze." Robbie Williams heeft zich dus weer teruggetrokken en stort zich waarschijnlijk op een nieuw soloproject. Ook Gary Barlow is druk met andere zaken. Sinds kort heeft hij namelijk het roemruchte X Factor jurylid Simon Cowell vervangen en die schoenen zijn niet gemakkelijk te vullen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020