Excite

Robbie Williams wordt vader

Oud Take That bandlid en Let Me Entertain You-zanger Robbie Williams kondigde vandaag op zijn website aan dat zijn vrouw in blije verwachting is van een dochter. Williams begeleidde het bericht met de woorden: “We hebben seks gehad en het is gelukt!” Het stel liet al eerder aan de media weten dat ze vroeg of laat wel voor gezinsuitbreiding wilden gaan. Die wens blijkt nu te zijn vervuld.

Geheim

Robbie en zijn vrouw Ayda Field hebben de zwangerschap lang voor zichzelf weten te houden. De zanger begint zijn bericht met: “Beste vrienden, ik heb iets voor jullie geheim gehouden.” Dan onthult hij het grote nieuws: “Ayda en ik worden dit jaar vader en moeder.” Wanneer Ayda is uitgerekend laat Williams in het midden, maar vast staat dat hij de dagen aan het aftellen is tot het moment dat het vaderschap echt begint.

Tranen van geluk

De ouders in spé hebben hun kindje al op de eerste echo gezien. Daarbij konden ze hun tranen niet in bedwang houden. Robbie zegt al helemaal verliefd te zijn op zijn ongeboren kindje, maar voorlopig moet hij het doen met de inrichting van de babykamer. Eerder gingen de geruchten al dat de gezinsuitbreiding niet lang op zich zou laten wachten, toen Robbie Williams gestopt was met het roken van maar liefst 40 sigaretten per dag. De slechte gewoonte staat nu niet langer meer in de weg van het vaderschap.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020