Excite

Robert Pattinson beschaamd nadat hij fan liet strippen

Robert Pattinson mag in interviews altijd heel aardig overkomen, ook hij heeft iets waar hij zich heel erg voor schaamt. Zo heeft hij namelijk wel eens een fan laten strippen.

Pattinson bekende dit tijdens een interview met Ellen Degeneres. Tijdens een signeersessie vond Pattinson het op een gegeven moment wel een beetje saai worden om steeds maar weer te vragen naar hoe het met de fans ging. Toen dit meisje aan de beurt was, vroeg ze aan hem hoe ze zijn aandacht kon trekken.

Robert zei toen dat ze dan gewoon haar kleding uit moest trekken. Wat er toen gebeurde had hij helemaal niet verwacht; ze begon direct met het uittrekken van haar kleding en probeerde dit binnen een paar seconden te doen. Toen de beveiliging dit opmerkte, werd ze afgevoerd. Pattinson voelt zich nog steeds ontzettend schuldig over dit incident – een verkeerde beslissing.

Pattinson had overigens bijna nog een verkeerde beslissing gemaakt; net voor hij auditie deed voor Twilight, wilde hij eigenlijk stoppen met acteren. Hij had nog nooit een leuke rol gekregen en zag er dan ook geen brood meer in om nog langer door te gaan. Toch deed hij de volgende dag nog auditie voor de rol in Twilight en met groot succes: de film werd een instant succes en Robert Pattinson hangt nu in de slaapkamer van menig tienermeisje. De nieuwe Twilight-film, New Moon, is inmiddels afgerond en zal ongetwijfeld een zelfde succes beleven.

Afbeelding: Myparkmag.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020