Excite

Robert Pattinson en Kirsten Steward tijdelijk uit elkaar

Robert Pattinson en Kirsten Steward vormen een bijzonder koppel. In de Twilight-films zien we ze al enorm verliefd op elkaar, maar ook in het echte leven hebben ze elkaar gevonden. Althans… tot zo ver. Nu lijkt het erop alsof de relatie een stuk minder goed verloopt en volgens eigen zeggen zijn ze tijdelijk uit elkaar; ze hebben een pauze.

Er kwamen steeds meer excuses om elkaar niet te kunnen zien. Het tweetal is natuurlijk erg druk met de opnames van de nieuwe Twilight-film en dit is een hectische periode voor ze, maar de smoesjes werden alleen maar zwakker. Ook belden ze elkaar steeds minder vaak en leek de liefde steeds meer te verdwijnen.

Acteur Robert Pattinson wilt niet reageren op de break-up. Een woordvoerder geeft wel aan dat zowel Robert als Kirsten het erg moeilijk hebben met het besluit. Het is trouwens niet de eerste keer dat het tweetal uit elkaar is gegaan. In oktober 2009 gingen ze voor het eerst uit elkaar. Een jaar later gebeurde dit nogmaals. De fans hebben er dus hoop in dat het tweetal toch nog bij elkaar terugkomt.

Momenteel zitten de acteurs in Vancouver voor opnames van de nieuwe Twilight-film. Hopelijk gaat het acteren ondanks de breuk toch nog wel goed en komt er binnenkort weer een knaller van een film!

Afbeelding: Flickr account lindseo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020