Excite

Robert Pattinson laat zich niet gek maken door fans

Robert Pattinson heeft ontzettend veel fans. Dat is gebleken tijdens de opnames voor de film Water for Elephants. De opnames vonden plaats in de woestijn, maar dat weerhield de fans er niet van om hem op te komen zoeken. Veel fans hadden tenten opgeslagen in de buurt van de set en hoopte een glimp op te kunnen vangen van de acteur.

De acteur zelf geeft aan dat hij zich niet echt stoort aan de grote hoeveelheid fans. Hij zegt ook dat de meeste fans zich erg netjes gedragen en bij de uitgang blijven wachten. Slechts een enkeling wil de kleren van zijn lijf rukken zodra ze hem zien. Wel vraagt Pattinson zich af waar de ouders zijn, toen hij de tamelijk jonge fans bij de set zag.

Robert Pattinson is zo populair geworden dankzij de Twilight-films. In deze films speelt hij de rol van Edward Cullen, een vampier. Dankzij deze rol is de acteur ook één van de best betaalde acteurs van Hollywood geworden. Twilight heeft enorm veel fans en het is dan ook niet verwonderlijk dat deze fans hem ook op komen zoeken tijdens de opnames van een andere film. De film Water for Elephants speelt zich af in een circus. Pattinson speelt in deze film de rol van een dierengeneeskunde en hij wordt verliefd op de ster van het circus. Die rol wordt vertolkt door Reese Witherspoon.

Afbeelding: Flickr account goddessofrockandroll

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020