Excite

Robert Pattinson promoot New Moon

Acteur Robert Pattinson is alvast begonnen met de promotie van New Moon, het vervolg op Twilight. Hij was aanwezig op het filmfestival van Cannes. De film New Moon is nog wel in productie, maar de promotietour is al van start gegaan. De hoofdrolspeelster van de film, Kristen Stewart was niet aanwezig bij de promotie in Cannes. Er wordt nog meer aan promotie gedaan, want de eerste teaser poster van de film is er. Op de poster kun je Bella zien, die een moeilijke keuze moet maken: gaat ze voor de vampier of de altijd aardige Jakob?

De films Twilight en New Moon zijn gebaseerd op de boekenserie geschreven door Stephanie Meyer. De serie draait rond Isabella Swan, die ook wel Bella wordt genoemd. Ze is een tiener en wordt verliefd op de vampier Edward Cullen. Er zijn reeds vier boeken verschenen van deze serie en ze zijn in 37 talen vertaald. De boekenserie is een grote hit, wereldwijd werden er meer dan 25 miljoen exemplaren verkocht. Ook de eerste film Twilight was een groot succes. De film leverde maar liefst 250 miljoen dollar op. Er wordt verwacht dat ook New Moon een groot succes zal worden.

Robert Pattinson vertolkt de rol van Edward Cullen. Eerder heeft hij een rol gehad in Harry Potter and the Goblet of Fire en Vanity Fair. Kristen Stewart speelt de rol van Isabella Swan. Ze was eerder te zien in The Panic Room, The messagers en Jumper.

Afbeelding: filmtotaal

Update 21/05: Het is nu mogelijk een speciale Twilight-tocht te doen in Oregon

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020