Excite

Robert Pattinson van Twilight beschrijft ideale vrouw

Twilight-hottie Robert Pattinson is al een aantal keer gelinkt aan zijn medespeelster Kristen Stewart, met wie hij inmiddels samen zou wonen. Hoewel het acteurskoppel hun relatie niet wil bevestigen, heeft Robert Pattinson wel zijn ideale vrouw beschreven en eerlijk is eerlijk: hij kan het best over Kristen hebben!

Pattinson valt op sterke vrouwen die op een bepaalde manier een duistere kant hebben. Vrouwen mogen aantrekkelijk zijn, maar dat hoeft niet per se. Wel mogen ze het voortouw nemen en hem benaderen. Als ze ook nog fan van hem zijn, is dat helemaal mooi.

Die laatste opmerking is nogal opvallend, omdat juist Robert Pattinson erom bekend staat niet goed te weten hoe hij met alle media-aandacht en fans om moet gaan. Hij denkt zelfs dat hij zijn fans in een aantal gevallen teleurgesteld heeft, omdat hij ook niet overal tegelijk kan zijn. Gezien de groeiende schare fans en de immense populariteit van Twilight zal dat echter wel meevallen.

Robert Pattinson en Kristen Stewart spelen ook weer naast elkaar in New Moon, de verfilming van het tweede boek uit de Twilight serie. Ook dit verhaal draait weer om de onmogelijke liefde tussen Bella Swan (Kristen Stewart) en vampier Edward Cullen (Robert Pattinson). In deze film komt de relatie tussen de twee zwaar onder vuur te liggen. Uiteindelijk moet Bella een belangrijke keuze maken: sterven of een vampier worden. New Moon zal vanaf 19 november te zien zijn in de bioscoop.

Afbeelding: Twilight-movie.org

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020