Excite

Rod Stewart doodmoe na geboorte achtste kind

Een achtste kind klinkt misschien heel leuk, maar is ook behoorlijk vermoeiend. Zeker als je eigenlijk al op een leeftijd bent waarop je alleen nog maar met kleinkinderen bezig zou moeten zijn. Rod Stewart komt hier nu op een harde manier achter. Gelukkig beschikt hij over de mogelijkheden om zijn familie lekker op vakantie te nemen om uit te rusten.

De 66-jarige zanger koos voor een verblijf in Florida. Een handige locatie, want tegen het einde van maart zal daar ook zijn tournee van start gaan. Rod en Penny Lancaster zijn net een maand geleden weer de trotse ouders geworden van zoontje Aiden en Rod heeft aangegeven dat hij inmiddels doodop is. De zorg voor een baby stopt geen moment en Rod begint toch langzaam maar zeker wel te merken dat hij niet meer de jongste is.

De komst van de jongste telg is overigens wel een zegen voor de twee. Ze hebben samen al één zoontje en ondergingen diverse vruchtbaarheidsbehandelingen om zwanger te raken van een tweede. Toen het in augustus vorig jaar eindelijk zover was, konden ze het bijna niet geloven. De twee zijn inmiddels al tien jaar samen en trouwden in 2007. Voor Rod was het zijn derde huwelijk. Uit eerdere huwelijken en relaties kreeg hij in totaal zes kinderen. Zijn oudste dochter is 45. Zij werd opgevoed door adoptieouders.

Afbeelding: Flickr, gebruiker monosnaps

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018