Excite

Ron Link is te onzeker op het podium

Ron Link is te onzeker als zanger op het podium. Dat vertelt de 33-jarige kandidaat van The Voice of Holland in De Telegraaf. Ron Link werd vrijdag weggestemd in de uitzending van The Voice of Holland. Hij moest het opnemen tegen onder meer de populaire Sandra van Nieuwland.

Theater

Ron kreeg van coach Marco het advies om in de theaters actief te blijven, omdat hij niet onderscheidend genoeg is als zanger. Link begrijpt dat commentaar. “In een rol kruipen is makkelijker dan als jezelf op een podium staat,” zegt de zanger. “Wat dat betreft ben ik nog te onzeker.” Ron Link won eerder in een talentenjacht de rol van Tarzan in de gelijknamige musical.

Zoekende

Ron wil er aan werken om meer een eigen geluid te krijgen, want daar ontbreekt het volgens hem aan. “Daarbij was het lastig om onder zo'n druk te presteren. Zingen lukt wel, maar in alles er omheen moet ik mij nog ontwikkelen. Ik denk dat Marco ook bedoelde dat ik nog zoekende ben.” De zenuwen speelden ook een rol bij Rons optreden. “Iedereen vond het eng, ik ook. Ik ben van nature nogal verlegen, wat het er niet makkelijker op maakte.”

Leuke tijd

Ondanks dat Ron het niet heeft gehaald tot The Voice of Holland van dit seizoen, kijkt hij toch met veel plezier terug op zijn deelname. “Ik heb echt een heel leuke tijd gehad. En wees eerlijk, ik zat in een ijzersterk team. Het voelt niet als een nederlaag om van zulke enorme talenten te verliezen.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021