Excite

Ron Wood gearresteerd wegens mishandeling

Rolling Stone Ron Wood is gisterenavond gearresteerd vanwege een vermeende mishandeling van zijn vriendin, de 21-jarige Ekatarina Ivanova. De gitarist is inmiddels op borgtocht weer vrijgelaten.

De woordvoerder van Wood gaf toe dat er sprake was van een arrestatie en een incident, maar wilde verder geen details verstrekken. Ook een officiële verklaring is nog niet aangekondigd.

Vorig jaar kwam naar buiten dat de rocker – die inmiddels bijna van pensioengerechtigde leeftijd is - bereid was zijn 54-jarige vrouw Jo en zijn kinderen te verlaten om verder te gaan met de toen 18-jarige Ekatarina. Voor die tijd was hij al 23 jaar met Jo getrouwd, die Ekatarina zelfs nog smeekte om haar man met rust te laten. Zowel Wood als Ivanova wilden hier echter niets van weten; zij moesten en zouden samen zijn.

Inmiddels wonen de rocker en zijn serveerster al even samen en lijken de rollen omgedraaid: het gaat Jo op alle fronten voor de wind en zij is er niet rouwig om dat ze niet meer continu voor Ron hoeft te zorgen. Tussen Ekatarina en Ron gaat het een stuk minder goed; zo zou Ekatarina Ron het bloed onder de nagels vandaan halen en zijn ze al meerdere malen ruziënd gespot.

Ekatarina zou bovendien al eens gedreigd hebben zelfmoord te plegen. Mogelijk werd het gedrag van Ekatarina Ron nu even te veel en leidde dit tot het incident dat ervoor zorgde dat hij in Claygate High Street gearresteerd werd. Zijn borgtocht loopt in ieder geval tot januari.

Afbeelding: Flickr account Mike Johnston

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019