Excite

'Ronaldo gaat trouwen en wordt weer vader'

De commotie rond het eerste kind van Ronaldo weerhoudt de voetballer niet van gezinsuitbreiding. Het gerucht gaat namelijk dat zijn vriendin, topmodel Irina Shayk, zwanger is. Ze is in Portugal gespot met een diamanten verlovingsring en een bol buikje.

Hoewel Ronaldo druk bezig zou zijn met de voorbereidingen voor een huwelijksaanzoek in de zomer, is de zwangerschap van zijn vriendin niet gepland. Een vriend van de Real Madrid-speler zei: 'Hoewel het stel zo snel nog geen baby in de planning had, is Ronaldo wel gelukkiger dan ooit met zijn eerste zoon.' Cristiano Ronaldo Jr. werd vorige zomer geboren maar is niet van Irina Shayk.

Over de moeder van CR Jr. doen sinds de geboorte vreemde verhalen de ronde. Ronaldo zou de voogdij over het jongetje hebben gekocht voor ruim twaalf miljoen euro, en er werd zelfs gesuggereerd dat mama dood zou zijn. Nog steeds de identiteit van de vrouw een mysterie.

Irina Shayk daarentegen kennen we maar al te goed. Het lingeriemodel siert vele covers van glamourbladen en staat ook op de voorpagina van de Sports Illustrated Swimsuit Issue van 2011. De website Models.com schaart de Russische onder de tien meest sexy modellen ter wereld.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021