Excite

Ronaldo groots onthaald in Madrid

Hoe groot gaat de 24-jarige Cristiano Ronaldo worden? Hij breekt inmiddels record na record. Na zijn recordtransfer naar Real Madrid wist hij ook nog eens 80.000 fans op de been te brengen. 10.000 meer dan Maradonna ooit bij elkaar kreeg tijdens zijn introductie bij Napoli. Het was groots, het was gigantisch en het was een en al vleierij voor het ego van de Portugese vedette. Zijn zomer kan simpelweg al niet meer stuk. 80.000 fans voordat hij een bal geschopt heeft in het tenue van Ronaldo.

80 miljoen, dat heeft Ronaldo gekost. En de twintiger gaat nog veel meer geld verdienen aan sponsorbedragen en eventuele afdragingen van merchandise. En nogmaals, nog geen bal geschopt, nog geen goal gemaakt, nog geen weergaloze actie in het koninklijke wit van Madrid. Dat is natuurlijk een grote eer - die zijn ego hopelijk niet ontgaat - maar ook een enorme druk. Hij moet het allemaal nog laten zien, terwijl hij al zoveel krediet krijgt van de fans in Madrid.

Helemaal vlekkeloos ging het niet. Fans wisten het veld te betreden op hetzelfde moment dat Ronaldo het veld betrad. Zenuwachtige beveiliging wisten de voetballer in veiligheid te brengen. De politie hield vervolgens de fans tegen. Hoewel er in eerste instantie sprake was dat Ronaldo terug zou komen in het Bernabeu, maar vanwege de relletjes die waren ontstaan besloot de beveiliging dat Ronaldo in veiligheid gehouden werd. Geeft niets, de volgende keer dat Ronaldo het veld betreed, met Kaka aan zijn zijde, zal hij een bal gaan trappen. En dat is toch uiteindelijk het leukste om hem te zien doen.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018