Excite

'Ronaldo had seks met Berlusconi-meisje'

Na Silvio Berlusconi in de nesten te hebben gewerkt gaat Karima El Marough nu achter stervoetballer Cristiano Ronaldo aan. Volgens Ruby de hartenbreekster deelde ze in januari 2010 voor het laatste het bed met de Portugees. Op dat moment was ze nog zeventien.

Volgens El Marough ontmoetten de twee elkaar in een Milanese nachtclub en is ze met Ronaldo het bed in gedoken. Bovendien zou de aanvaller van Real Madrid heel goed geweten hebben dat ze nog minderjarig was. Toen El Marough 's ochtends wakker werd zou Ronaldo al zijn verdwenen en het meisje met 4.000 euro in cash hebben achtergelaten.

En precies dat laatste is strafbaar. Hoewel je in Italië vanaf je veertiende als seksueel meerderjarig wordt beschouwd (in het Engels: age of consent), is het wel strafbaar om betaalde seks met iemand van onder de achttien te hebben.

Cristiano Ronaldo ontkent de aantijgingen in alle toonaarden. Op de website van zijn management verklaart de voetballer het volgende: 'Eerder vandaag hebben verschillende internationale media geïnsinueerd dat ik seks zou hebben gehad met Karima El Marough.' Iets verderop in zijn verklaring zegt Ronaldo: 'Die aantijgingen zijn onwaar. Ik ken de vrouw in kwestie niet en heb haar nooit ontmoet.' Volgens de Portugees was hij die bewuste avond gewoon in Madrid.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020