Excite

Ronan Keating weer vrijgezel

Ierse zanger Ronan Keating en zijn vrouw Yvonne gaan na veertien jaar huwelijk uit elkaar. De twee hebben drie kinderen, de 13-jarige Jack, de 11-jarige Missy en de 6-jarige Ali. Keating bevestigde de roddels die al in de media werden besproken met een twitterbericht: “Helaas klopt het nieuws. Iedereen bedankt voor jullie steun. Yvonne en ik houden nog steeds van elkaar en willen onze kinderen beschermen.”

Ronan ging vreemd

Het huwelijk van Ronan en zijn vrouw Yvonne raakte in een crisis, toen in 2010 uitkwam dat Ronan Keating een affaire had met danseres Francine Cornell. Hoewel de affaire ‘slechts’ zeven maanden duurde, hebben Ronan en Yvonne nu toch besloten een punt te zetten achter hun leven samen. Yvonne wilde na de affaire het huwelijk nog een kans geven, omdat het beter zou zijn voor de kinderen. Die lijmpoging blijkt nu te zijn mislukt.

Australië

De zangcarrière van Ronan Keating is vooral bekend van het succes met boyband Boyzone. Inmiddels is Keating onderdeel van de X Factor jury in Australië, waar hij vorig jaar zes maanden verbleef. Het is dan ook niet raar dat er geruchten ontstonden dat Ronan zijn gezin zou verlaten voor een permanent leven down under. Hij ontkent dat verhaal vandaag via zijn Twitter: “Ik hoor dat sommige kranten schrijven dat ik naar Australië vertrek. Geweldig land, maar mijn kinderen wonen in Ierland net als ik.” Ronan woont momenteel in Dublin, waar hij werkt aan een nieuw album. Vanaf mei zal hij weer op de Australische buis te zien zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020