Excite

Rosie Huntington-Whiteley pakt rol van Megan Fox af in Transformers 3

Na de kaskrakers Transformers en Transformers 2 is het uiteraard logisch dat er ook een Transformers 3 komt. Als iets werkt, moet je het niet slopen. Daarom zal Michael Bay opnieuw de regie op zich nemen, wat in ieder geval garant staat voor spetterende actie. Wie er echter niet bij zal zijn, is de hete babe Megan Fox. De zeer populaire actrice, die ook te zien was in het tweede deel van de serie, heeft zelf besloten om uit de productie te stappen.

De bloedmooie Megan Fox weigert nog langer met regisseur Michael Bay te werken. Ze heeft zo'n hekel aan de man gekregen, dat ze uit de film is gestapt. Dat zou komen omdat ze constant beledigd werd door Bay, zo geeft ze zelf aan. Dat zou, zo gaan geruchten, onder andere over haar gewicht gaan. De op zich toch best lekkere Megan Fox geeft aan dat de regisseur zijn actrices op een bepaalde manier wil zien en anders pest hij ze weg. Ze voelde zich als een slaaf behandeld, zo stelt men.

Als vervangster voor Megan Fox hebben de producenten de Britse Rosie Huntington-Whiteley. Totaal geen acteerervaring, dit 23-jarige Britse Victoria's Secrets model, maar dat compenseert ze met een zeer knap uiterlijk. Rosie Huntington-Whiteley moet overigens ook oppassen voor de nukken van Michael Bay. Behalve Fox hebben ook klasbakken als Kate Beckinsale en Isabel Lucas in de clinch gelegen met de regisseur. Maar als het echt om het lichaam gaat, dan zit Rosie Huntington-Whiteley voorlopig nog wel goed...

Afbeelding: Scrapetv.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020