Excite

Rosie Huntington-Whiteley verkozen tot meest sexy vrouw

Victoria’s Secret model Rosie Huntington-Whiteley is verkozen tot de meest sexy vrouw ter wereld. Ze staat helemaal bovenaan de lijst met 100 sexy vrouwen van het Britse blad FHM.

Vorig jaar stond Cheryl Cole nog bovenaan deze lijst. Ook het jaar daarvoor wist Cole de eerste positie te verwerven. Dit jaar moet ze genoegen nemen met een twaalfde plek. De top drie wordt nu gevormd door Huntington-Whiteley, Katy Perry en Rihanna. Whiteley heeft al laten weten dat ze erg blij is met de titel en gaf aan dat dit voor haar een heel spannend jaar is. Ook vertelde ze dat ze hoopte dat iedereen zou genieten van de film Transformers 3, waarin Rosie een rol speelt.

Volgens organisatie FHM heeft de verkiezing dit jaar wel een heel Amerikaans tintje, doordat er in ieder geval in de top 5 al veel Amerikaanse vrouwen staan. Ook blijken bikinimodellen als Brooklyn Decker en Irinia Shayk hoog te scoren, iets dat zou laten zien dat Britse mannen steeds meer online te vinden zijn en vrouwen van bekende voetballers erg interessant vinden.

Namen die wel al tijden in de lijst te vinden zijn en nu geen plek wisten te veroveren, zijn onder meer Jennifer Aniston, Lily Allen, Sienna Miller en Charlotte Church.

Afbeelding: Flickr account americanistadechiapas

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020