Excite

‘Ross’ trouwt met 24-jarige vriendin

Ross uit Friends, oftewel, David Schwimmer, gaat trouwen. Hij is op zijn knieën gegaan voor zijn 24-jarige vriendin Zoe Buckman. De fotografe heeft ‘ja’ gezegd en de twee zullen binnenkort in het huwelijksbootje stappen.

De twee hebben elkaar in 2007 ontmoet tijdens de opnames van de film Run Fatboy Run. Schwimmer was regisseur van die film en verbleef daarom in Londen. Zoe werkte daar als serveerster. Toen ze elkaar tegen kwamen, sloeg de vonk direct over. Het leeftijdsverschil – Schwimmer is zelf 43 – weerhield hen er niet van een relatie te beginnen en ze zijn sinds die tijd samen.

Voor Schwimmer zal het de eerste keer zijn dat hij trouwt. De Amerikaanse acteur had eerder relaties met advocate Sarah Trible, zangeres Natalie Imbruglia, actrice Mili Avital, Carla Alapont en Emmanuelle Perret. Geen van die relaties mondde uit in een verloving of een huwelijk. Met Zoe is dat anders; volgens insiders zou zij echt de ware voor hem zijn.

Na het stoppen van de succesvolle serie Friends hebben we niet veel meer van ‘Ross’ gezien, maar ook in die periode heeft hij niet stil gezeten. Zo is hij een actief voorvechter van rechten voor vrouwen, zet hij zich in tegen racisme en kindermisbruik en is hij actief als directeur van een centrum in Santa Monica waar hulp wordt geboden aan slachtoffers van verkrachtingen. Ook is het de bedoeling dat hij binnenkort voor de tweede keer een eigen film gaat regisseren.

Afbeelding: Flickr account Hot Rod Homepage

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021