Excite

Rotorua blij met Italiaanse studie over rotte eieren

De stad Rotorua is een van de mooiste steden van Nieuw-Zeeland. In 2002 en 2006 ontving de stad zelfs de "New Zealand's Most Beautiful City Award", wat veelzeggend is over de schoonheid van de stad. Maar Rotorua heeft een groot mankement: vanwege de vulkanische activiteit en modderbronnen stinkt het er altijd naar rotte eieren. Dat weerhoudt veel toeristen er van om een bezoek te brengen aan de stad. Maar nu is er uitkomst voor Rotorua!

Rotte eieren goed voor een erectie

Italiaanse wetenschappers hebben bewezen dat de geur van rotte eieren positief werkt op het libido van de man. Het schijnt dat van de geur van rotte eieren mannen een flinke erectie krijgen. Dat is het antwoord op het probleem van Rotorua - vanaf nu de Viagra-hoofdstad van de wereld. Met de geur van rotte eieren die constant in de stad hangt, in combinatie met het onderzoek van de Italianen, kan het Toeristisch bureau van Rotorua de mannen van de wereld gaan trekken naar haar stad.

"We kunnen Rotorua nu nog beter aanprijzen!"

"We kunnen Rotorua nu nog beter aanprijzen bij de toeristen", zegt burgemeester Trevor Maxwell vol vreugde. "We hebben jaarlijks zo'n honderd stellen die speciaal naar hier komen om te huwen maar nu we weten welk effect de geur van rotte eieren op mannen heeft, kunnen we misschien nog meer trouwers lokken." Een groot voordeel van een groot nadeel, dus. Zo blijkt maar weer dat wetenschappelijk onderzoek soms heel nuttig kan zijn voor specifieke mensen en steden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020