Excite

Roy Donders: ten onder aan zijn succes?

Roy Donders was maanden de lieveling van RTL door zijn real life soap ‘Stylist van het Zuiden’. Nu lijkt het over te zijn met het succes van de Tilburger. Klachten over zijn beroemde lijn huispakken, een diva-imago en het lolletje van carnaval zijn maar een paar voorbeelden van de problemen waar de voormalige ster mee te maken heeft. Zelfs zijn bakker heet er last van: het Roy Donders worstenbroodje mocht niet meedoen met de verkiezing van het ‘Lekkerste Brabantse Worstenbroodje’.

Huispak

De real life soap van Roy Donders draait in de basis om het proces van het ontwerpen en produceren van een huispakkenlijn. De Brabander werd in korte tijd een echte cult-held, maar Donders had duidelijk niet gerekend op de huispak gekte die ontstond na de show. Zo blijkt nu dat de kwaliteit van de pakken, die 80 euro per stuk kosten, ondermaats is. Een fan vertelde aan RTL Boulevard “Ik deed het pak maandag aan, maar na nog geen drie uur voelde ik dat het stuk tussen mijn benen al helemaal versleten was.”

Kledingparties

Roy Donders brengt zijn pakken onder andere aan de man met kledingparties, maar ook dat loopt niet op rolletjes. De stylist heeft zelfs aangegeven te stoppen met de parties, omdat hij “een hoop negativiteit” te verduren krijgt. “Waar doe ik het eigenlijk nog voor?”, vraagt Donders zich af in De Telegraaf. Onlangs liep een huispakkenparty in Rotterdam uit de hand. Donders zou divagedrag vertonen en alleen bezig zijn met zijn telefoon. Hij maakte de indruk geen zin te hebben om zich te bemoeien met zijn klanten. Vervolgens werd hij door de man des huizes de deur uitgezet.

Carnaval

Met de carnaval blijkt Roy Donders overigens wel succesvol te zijn. Honderden vrouwen zijn als klanten van Roy Donders de straat op gegaan. Een pruik met harde krullen, een tikkeltje ordinaire kleding en vooral veel glitters zijn te zien. Carnavalswinkel de Feestspecialist heeft speciale stickers laten maken met de spreuk ‘Wenne gek zeg koekwaus’. Deze Donders-uitspraak kun je op kleding strijken.

Worstenbroodje

Ook in Tilburg zijn mensen nog niet Roy Donders-moe. Ondanks dat zijn worstenbroodje niet mee mocht doen met de wedstrijd, mag de kapper annex stylist annex zanger waarschijnlijk wel het evenement presenteren. Ook zullen zijn broodjes voorlopig nog gewoon verkrijgbaar zijn bij de bakkerij in ‘zijn’ wijk Broekhoven in Tilburg.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021