Excite

Roze Bentley van Paris Hilton in de kreukels

Over smaak valt niet te twisten, maar de kans dat je snel iemand vindt die meent dat de beste kleur voor een Bentley Continental GT roze is, is uiterst klein. Natuurlijk heeft fulltime celebrity Paris Hilton precies die kleur uitgekozen voor de uiterst luxe auto. Gelukkig vond een vriendin van de socialite het ook een uiterst lelijke auto en parkeerde ze haar eigen SUV vol in de achterzijde van het roze gevaarte.

En daar kan een Bentley niet goed tegen, roze of niet. De Cadillac Escalade van de vriendin van Paris wist de bumper van de sportwagen af te rijden en daarnaast ook nog de nodige blikschade te veroorzaken. Met een normale auto is dat al een duur geintje, maar met een speciaal door Mansory gepimpte Bentley loopt het helemaal snel in de papieren. Volgens GTSpirit betekent het ongelukje een kostenpost van dik 5.000 dollar!

We hoeven overigens niet bang te zijn dat de ietwat simpele dochter van een hotelmagnaat nu moet gaan lopen. De blondine heeft namelijk ook nog eens de beschikking over een Cadillac en een Lexus LF-A die ze voor haar verjaardag kreeg. Ook deze auto, die ruim 300.000 euro kost, heeft een aparte kleur: de bolide doet namelijk zijn uiterste best om een banaan na te doen met zijn knalgele chassis.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020