Excite

'Roze bloem' gaat naar Real Madrid

Wie het laatst lacht, lacht het best. Dat blijft een waarheid als een koe. Cristiano Ronaldo weet daar inmiddels ook alles van. De stervoetballer van Manchester United werd deze week uitgelachen om zijn ridicule roze bloem die hij achter zijn oor had gestoken. Wellicht dat het roze petje ook meespeelde in de spot die Cristiano ontving. Maar het kan de vedette niet veel schelen. Hij gaat immers heel erg rijk worden van een transfer die hem naar Real Madrid doet verhuizen.

Uiteraard dient er voor de best geklede speler van Manchester United wel een astronomisch hoog bedrag neergelegd te worden. De voormalige best geklede speler van Man United, David Beckham, ging ook voor een flink bedrag naar Madrid. Real heeft naar verluid 94 miljoen euro geboden voor de aanschaf van de Portugese vedette. De transfer van Cristiano Ronaldo zou daarmee de duurste transfer in de geschiedenis van het voetbal worden. Het is nu aan Cristiano en Real om er samen uit te komen, aangezien de 'Mancunians' het bod geaccepteerd hebben.

Real Madrid koopt momenteel topspelers alsof het de Dwaze Dagen van de Bijenkorf zijn. Nieuwe voorzitter Flortino Perez wil laten zien dat hij weet hoe je supersterren naar de 'Koninklijke' toe haalt. Eerder al kocht hij voor veel geld Kaka, die net daarvoor eeuwige trouw had belooft aan AC Milaan. Het is niet onwaarschijnlijk dat er de komende weken nog meer duur betaalde profvoetballers de overstap naar Real gaan maken, waarmee de groep Nederlandse spelers alleen maar meer moet gaan vrezen voor de speeltijd. Wellicht helpt het als ze zich laten fotograferen met een roze bloem achter hun oren.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020