Excite

RTL5-programma met maagden nep?

Er is veel gezegd over het nieuwe RTL5-programma 'Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan' waarin vijf maagden worden gevolgd in hun liefdesleven, maar het laatste woord is er nog niet over uitgesproken. Op het forum van de website Girlscene is namelijk een reactie opgedoken van een actrice die beweert in te zijn gehuurd door het programma. Volgens de makers is daar niets van waar.

Leedvermaak

De actrice Linda Dummer uit Spijkenisse gaat voor het programma op date met maag Marc (48). Tijdens hun date gaat ze paardrijden en komt Linda vervelend ten val. De ophef ontstond toen Linda op het forum van Girlscene een lans brak voor het leedvermaak die haar val op de televisie teweeg bracht: "Hallo, ik ben de dame van 30 die van het paard is gevallen. Het is inderdaad niet echt en heb geen interesse in Marc," schrijft ze. "Ik ben wel gevallen en heb in het ziekenhuis gelegen. Mijn respect voor de mensen die er serieus mee omgaan. De rest vindt het leedvermaak totdat het je zelf overkomt."

Dates zijn actrices

Linda vervolgt: "Jullie kijken naar een programma dat fake is, geacteerd. Marc en de overigen zijn wel maagd, maar hun dates zijn voornamelijk actrices." Op internet is verder te lezen dat Linda een leven als actrice ambieert en rolletjes speelde in GTST en Onderweg Naar Morgen. Het is niet bekend of de reactie ook echt van Linda Dummer afkomstig is, of van iemand die zich als haar voordoet. Volgens RTL is Linda gewoon teleurgesteld dat het niks is geworden met maagd Marc. "Het is de grootst mogelijke onzin. Linda is niet betaald en komt niet van een castingbureau. Ze is wellicht teleurgesteld dat de date niet resulteerde in een relatie," vertelt product Ewout Genemans.

Killer Karaoke nep

Het is de tweede keer dat RTL zich verslikt in een nieuw format. Eerder moest de omroep bekennen dat de situaties het tv-programma Killer Karaoke deels nep waren. Na een stortvloed van kritiek over slangen die in een waterbak vol met ijsklontjes werden gegooid, bekende RTL-topman Matthias Scholten dat de ijsklontjes nep en van plastic waren. Het zou daarom niet om ijswater maar om water op kamertemperatuur gaan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021