Excite

Ruim een miljoen kijkers voor SBS6' The Winner is...

Zo'n 1.080.000 mensen zaten donderdagavond aan de buis gekluisterd voor het nieuwe SBS6 programma The Winner is... Nieuwe baas van SBS6 John de Mol kan tevreden zijn met deze cijfers. Het zal hem ook plezieren dat hij zichzelf niet hoeft 'op te knopen.' Een belofte die hij deed als het programma minder dan één miljoen kijkers zou trekken.

Kwakkelende zender

SBS6 heeft een moeilijk periode achter de rug. Al tijden weet de zender geen succesnummers meer te programmeren. Bij The Winner is... was de druk dan ook hoog. John de Mol geeft toe dat hij er wakker van heeft gelegen, want wat als de talentenjacht niet het gewenste resultaat zou hebben? Gelukkig zijn de reacties op het nieuwe format positief. Het programma zal komend voorjaar ook in Duitsland op de televisie verschijnen met Linda de Mol als presentatrice.

Wapperende biljetten

The Winner is... onderscheidt zich van andere talentenjachten, doordat het spelelement veel meer aanwezig is. Presentator Beau van Erven Dorens wappert als een extravagante bankdirecteur met biljetten van in totaal 2500 euro die de kandidaten kunnen verdienen tijdens hun zangrondes. Na hun optreden kiezen de kandidaten; gaan ze voor het geld of laten ze de 101-koppige jury bepalen wie er doorgaat naar de volgende ronde? Natuurlijk met het risico te verliezen en met lege handen naar huis te moeten.

Kijkcijfers

Het gaat spannend worden volgende week bij de tweede aflevering van The Winner is... De miljoen kijkers zullen alleen terugschakelen naar de talentenjacht als het programma genoeg vernieuwing blijft brengen. Vooralsnog kon het niet winnen van het altijd succesvolle Wie is de mol? dat met ruim 1.700.000 kijkers het best bekeken programma van gisteravond was.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021