Excite

Russell Brand veroverde negen vrouwen in één nacht

Voordat Russell Brand Katy Perry ontmoette, zijn kleding door haar uit liet kiezen en trouwde, was hij nogal een womanizer. Hij staat erom bekend met talloze vrouwen seks te hebben gehad. Tijdens een reis naar Ierland wist hij zelfs met negen vrouwen het bed te delen. In één nacht.

Dat was wel een uitschieter, maar in zijn hoogtijdagen als vrijgezel had hij over het algemeen toch zeker drie tot vijf keer per dag seks, en meestal met verschillende vrouwen. Hoewel de Britse komiek zeker niet vooraan stond toen de looks werden uitgedeeld, blijkt hij voor veel vrouwen toch een enorme aantrekkingskracht te hebben. Hij mist namelijk zelfs topmodellen als Kate Moss en vrouwen als Teresa Palmer en Holly Madison mee te krijgen.

Overigens was niet elke vrijpartij heel erg bijzonder. Omdat hij het zo vaak deed, was het ook regelmatig best een beetje saai. Maar het leuke ervan vond hij wel dat je veel over mensen te weten komt, bijvoorbeeld over geuren, het voorstellen en hoe iemand zich gedraagt.

Om ervoor te zorgen dat hij elke dag weer voldoende vrouwen in zijn bed aantrof, bespaarde Brand op andere manieren weer tijd. Aan hofmakerij deed hij niet echt, want zijn bekendheid kon hij over het algemeen gebruiken om direct tot de seks over te gaan.

Afbeelding: Flickr, gebruiker free-ers

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021