Excite

Russisch model lokt tegenstanders Poetin in de val

Vroeger zat hij bij de KGB en wat dat aangaat is Poetin zijn streken nog niet verleerd. Hij heeft namelijk een oude, maar zeer doeltreffend middel gevonden om tegenstanders en critici monddood te maken. Daarvoor gebruikt hij het prachtige Russische model Ekaterina Gerasimova, net 19 jaar en bloedje mooi. Zij lokt critici en tegenstanders van Poetin en zijn regering in de val met beloftes van drugs en seks, als een ware Mata Hari, waarna de Geheime Dienst zorgt dat de val dichtklapt. De beelden worden publiek gemaakt en er komt een einde aan de politieke of journalistieke dromen van de slachtoffers.

Inmiddels zijn er al zo'n zes hooggeplaatste mannen gevallen. Mannen die respect verdienden, maar rechtstreeks in de armen van Ekaterina Gerasimova vielen. De laatste is de 52-jarige radiojournalist Viktor Shenderovich. Hij werd ontmaskerd als iemand die het deed met 'Katya', zoals Ekaterina ook wel bekend is. Hij moest aan zijn vrouw en dochter toegeven dat hij vreemd was gegaan met het 19-jarige model, maar was tegelijkertijd woedend dat de geheime dienst hem op deze manier te pakken neemt. Verder noemde hij de seks met Ekaterina vooral heel saai. Zo, dat zal ze voelen.

Elke keer werd de val door Katya voorbereid in dezelfde flat in Moskou, waar ook Eduard Limonov, oprichter van de Nationalistische Bolsjevistische Partij, en Mikhail Fishman, journalist bij Russian Newsweek, in de val trapten. Van die laatste zijn de beelden dat hij naakt door het appartement loopt en cocaïne snuift online terecht gekomen. Niet echt een feestje, uiteraard. Het modellenbureau dat als management van Katya fungeert, zegt niets te weten van de activiteiten in haar vrije tijd.

De beruchte video van Fishman:

Afbeelding: HLN.be

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019