Excite

'Ruud van Nistelrooy niet naar Real Madrid'

Even leek het te gaan gebeuren: Ruud van Nistelrooy zou terugkeren naar Real Madrid. De spits uit Sint-Michielsgestel speelde tussen 2006 en 2010 ook al voor de Koninklijke en is bij de Madrileens fans mateloos populair. Vorig jaar nam hij afscheid en ging de Brabander aan de slag bij Hamburger SV.

Maar Real Madrid kwam onlangs mager in de spitsen te zitten nadat bekend werd dat Gonzalo Higuain voorlopig uitgeschakeld is met een kwetsuur aan zijn rug. Volgens trainer José Mourinho voldoet de Fransman Karim Benzema niet en jongeling Sergio Canales kan het niveau nog niet aan. De Portugese coach kreeg van Madrid het fiat een nieuwe spits te huren.

En dus kwam Ruud van Nistelrooy in beeld. De spits presteert boven verwachting bij HSV en gaf aan alleen voor Real Madrid de Duitse club te willen verlaten. Daarmee leek een winterse transfer in kannen en kruiken. Maar sportief directeur Bastian Rheinhardt gaf in de krant Marca aan dat de club uit Hamburg Van Nistelrooy aan zijn contract houdt.

'Er is geen enkele mogelijkheid dat hij naar Madrid gaat,' zo verklaarde Rheinhardt. 'Het kan me niet schelen dat Real hier naartoe gekomen is om te onderhandelen. Van Nistelrooy moet voldoen aan zijn contract.' En zo lijkt een tweede huwelijk tussen één van Nederlands beste spitsen ooit en zijn droomclub in de kiem te worden gesmoord.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020