Excite

Ruzie Gordon en LA The Voices

Gordon en LA The Voices zijn uit elkaar, maar geen enkele scheiding gaat zonder problemen. Ook Gordon en de overgebleven Voices hebben nog een appeltje met elkaar te schillen. De inzet is geld. Sinds Gordon de groep heeft verlaten, wil hij graag de rekening verrekenen.

Gordon LA The Voices

In het Algemeen Dagblad is te lezen dat Gordon van mening is dat hij de naam LA The Voices heeft verzonnen, en alles voor de zanggroep heeft opgebouwd. Nu hij LA The Voices heeft verlaten, wil hij dat zijn ex-collega's een bedrag betalen per optreden of verkochte cd. Dit is volgens Gordon “volkomen normaal”. Ook is Gordon de eigenaar van de merknaam LA The Voices en wil hij dat de overige vier leden gaan betalen voor het voeren van die naam.

Zakelijk geschil

Hoewel LA The Voices het vooralsnog houden op een “zakelijk geschil”, bleek vrijdag in RTL Boulevard dat de band de naam van de zanggroep zomaar wil opgeven. Betalen aan Gordon lijkt de enige optie te zijn als Remko Harms, Richy Brown, Roy van den Akker en Peter Strykes doorwillen als LA the Voices. Maar dat zien de heren toch echt niet zitten. De onenigheid is nu uitgemond uit in een mediarel.

Ruzie in de pers

Volgens Richie en Roy is het allemaal zo erg niet. “Het is een hectische periode waar wij niet zelf voor hebben gekozen, daar zitten we niet op te wachten”, zegt Roy in RTL Boulevard. De heren nuanceren de berichtgeving over oorlog en ruzie in de pers. “We wilden met elkaar om de tafel, maar Gordon zat in het buitenland en nu is de boel geëscaleerd,” aldus Richie. “Ik heb dat nooit zo gewild en Gordon zeker ook niet.”

Voices blijven zingen

Het is zeker dat de Voices zonder Gordon ook blijven zingen. “Wat wij willen is zingen en optreden. Het liefst onder de naam zoals mensen ons kennen. Ik ben een positief mens, dus ga er vanuit dat we er samen uitkomen,” vertelt Richie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020