Excite

Ruzie LA The Voices en Gordon bijgelegd

De zangers van LA The Voices hebben hun ruzie met Gordon bijgelegd. De mannen lagen overhoop met elkaar sinds het vertrek van Gordon uit de zanggroep. Inmiddels zijn er "intensieve gesprekken en onderhandelingen" gevoerd en kunnen de vier overgebleven zangers van LA The Voices weer door een deur met hun oud collega Gordon.

Onderhandelingen Gordon en LA The Voices

Zowel Gordon als LA The Voices steken de hand in eigen boezem. LA The Voices betreuren hun slechte communicatie met Gordon. Volgens de zangers is het nooit hun bedoeling geweest om Gordon zwart te maken. "Hij heeft zoveel voor ons gedaan en heeft ons uiteindelijk de kans gegeven om ons zo breed mogelijk presenteren." Gordon zegt op zijn beurt het vervelend te vinden dat hij zo tegenover zijn oud collega's is komen te staan, maar hij is trots op de zangers. "Ik zal stiekem meekijken van de zijlijn en trots wezen op wat ik ooit heb bedacht en neergezet."

Gezondheidsproblemen

Het moddergooien begon toen Gordon na zijn vertrek vanwege gezondheidsproblemen, toch een vinger in de pap wilde optreden. LA The Voices zagen niets in die plannen en de ruzie was geboren. Gordon schreef zelfs een open brief aan zijn oud xollega's en betichtte hen van chantage. "Wat ik heel schrijnend vind, is dat ik jullie toe heb gelaten in mijn privébestaan en mijn leven en dat jullie dreigen om bepaalde zaken openbaar te maken, als ik niet toegeef aan jullie eisen. En die gaan eigenlijk alleen maar om geld, blijkt nu. Ik zwicht niet voor dit soort dingen want ik heb niets te verbergen. Ik deed deze stap puur uit zelfbehoud, omdat ik het zo zat ben om elke dag wel ergens te lezen wat voor 'klootzak', 'ruziemaker' of 'talentloos varken' ik ben."

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021