Excite

Ruzie om Playstation kost moeder leven

De Europese import van de Playstation 3 is op dit moment verboden. En dat is niet zo slim, want gamers weg houden van hun geliefde spelcomputer zorgt alleen maar voor problemen. De zestienjarige Kendall Anderson uit Philadelphia spant de kroon. Zijn moeder pakte zijn Playstation af en Kendall zinde op wraak. Met een hamer.

Vorig week kwam de opvliegende jongeman in het nieuws. Na een ruzie in december had zijn moeder besloten om zijn Playstation af te nemen. Dat beviel Kendall totaal niet, want drie uur later liep Kendall de slaapkamer van Rashida Anderson binnen met een hamer.

In plaats van uit wraak een leuk kastje in elkaar te klussen, liet hij de hamer een keer of twintig op het hoofd van zijn moeder neerdalen. Hoewel Kendall drie uur lang heeft nagedacht over de misdaad, ging niet alles van een leien dakje. Zo bleek zijn idee om zijn moeder in de oven te cremeren niet uitvoerbaar.

Na zijn moeder zonder succes in de oven gedrukt te hebben, wilde de boze tiener nog één keer zeker weten dat zijn moeder echt dood was. Met een stoelpoot werd het hoofd van zijn moeder nog maar een keer bewerkt. Het stoffelijk overschot verstopte Kendall in de tuin onder een laag puin. Enkele dagen later werd familie van de Andersons ongerust en werd de politie gebeld. Die vonden het lijk en arresteerden Kendall.

Kendall wordt niet alleen vervolgd voor moord maar ook voor het schenden van een stoffelijk overschot. Naar eigen zeggen mist Kendall zijn moeder vreselijk.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Johan Claus

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020