Excite

Ryan Giggs probeert broer af te kopen

Voetballer Ryan Giggs heeft geprobeerd zijn broer af te kopen. Hij wil dat Rhodri Giggs zijn mond houdt over zijn slippertjes. De kans dat Rhodri het geld, een kwart miljoen, aanpakt is niet zo heel groot; hoewel hij het goed kan gebruiken, zal hij zijn broer niet graag een plezier doen. Die blijkt namelijk acht jaar het bed gedeeld te hebben met zijn vrouw Natasha.

Een paar weken geleden stond Engeland op zijn kop toen bleek dat family man Ryan Giggs een affaire heeft gehad met Imogen Thomas. Vervolgens kwam naar buiten dat hij ook acht jaar een relatie heeft gehad met Natasha, die ongeveer een jaar geleden getrouwd is met Rhodri Giggs. Rhodri is ook voetballer, maar speelt bij een amateurclub en rijdt in het dagelijks leven pakjes rond. Hij heeft het niet breed en kan daarom in de verleiding komen het geld aan te pakken, maar hij wil volgens ingewijden ook maar wat graag laten weten hoe zijn broer echt in elkaar steekt. Rhodri zou op de hoogte zijn van meer affaires. Die zouden Ryan wel eens duur kunnen komen te staan. Zijn affaire met Imogen werd hem door vrouw Stacey vergeven en zij geloofde niet dat hij ook wat met Natasha had gehad, maar meer slippertjes zal ze hem mogelijk niet vergeven.

Als Stacey toch wil scheiden, dan is de kans groot dat ze met een groot deel van het fortuin van de voetballer wegloopt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021