Excite

'Ryan Phillippe en ex-vriendin krijgen kind'

De ex-vriendin van Ryan Phillippe is zwanger. Op zich niets waar acteur zich druk over zou hoeven maken, maar de zwangere Alexis Knapp heeft haar vrienden verteld dat Ryan de vader is. En dat terwijl de twee volgens de berichten in oktober al uit elkaar zijn gegaan.

De bloedmooie Alexis is een opkomend actrice die nog geen grote rollen heeft gespeeld, maar ze figureerde in meerdere komedies, waaronder Couple's Retreat. Ook zal ze te zien zijn in de nieuwe Miley Cyrus film; So Undercover.

Ryan Phillippe daarentegen kende al de nodige successen in Hollywood. De acteur speelde onder andere in I Know What You Did Last Summer, Cruel Intentions en het oorlogsdrama van Clint Eastwood; Flags of Our Fathers.

In 2006 scheidde Ryan van Reese Witherspoon, met wie hij twee kinderen heeft: Ava van tien en de zes jaar oude Deacon. Sinds zijn breuk in oktober met Alexis Knapp wordt Ryan veel gezien in vrouwelijk gezelschap, van onder andere Rihanna. Volgens andere berichten zou hij met actrice Amanda Seyfried een serieuze relatie hebben.

Een onbekende bron vertelde aan het blad US Weekly dat Ryan Phillippe geen idee heeft of hij inderdaad de vader van Alexis' ongeboren kind is. Mocht dat wel zo blijken te zijn, zal hij de volledige verantwoordelijkheid nemen voor het kind, aldus de bron.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Strevo

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020