Excite

Ryan Phillippe wil stoppen met acteren

Het zijn slechte tijden voor de fans van Ryan Phillippe. De acteur heeft aangekondigd wel een beetje klaar te zijn met een leven in de schijnwerpers. Hij ambieert dan ook een baantje achter de schermen. "Ik ben nog maar 36, maar doe dit werk al meer dan twintig jaar."

De Lincoln Lawyer-acteur deed zijn uitspraken tegen de New York Post. Dat hij niet meer gewoon over straat kan in Los Angeles irriteert Phillippe nog het meest. "Het is heel moeilijk om gewoon uit te gaan in Los Angeles. Ik ga verhuizen. Ik wil ten minste vier maanden per jaar in New York doorbrengen." De acteur zou zelfs al een makelaar aan het werk gezet hebben om een leuk optrekje te vinden in The Big Apple.

Ook vindt Phillipe het vervelend zichzelf voortdurend tegen te komen in de roddelpers. "Ik ben een goed mens. Ik ben in ieder geval niet die persoon waar je voortdurend over leest in de roddelpers." Phillippe heeft een rumoerige tijd achter de rug waar veel over geschreven is. Volgens de geruchten zou hij zijn ex Reese Withersoon bedrogen hebben met Abbie Cornish, die hij ontmoette tijdens de opnames van de film Stop-Loss.

Phillippe’s nieuwste film The Lincoln Lawyer, waarin Matthew McConaughey de hoofdrol speelt, gaat aanstaande donderdag in première.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018