Excite

Sms'jes van Martijn Krabbé op straat

Tessa van Leijenhorst, de ex van Martijn Krabbé, heeft enkele persoonlijke sms'jes van de tv-presentator naar buiten gebracht via het tijdschrift Story. Uit één van de berichten blijkt dat Krabbé zijn voormalige levenspartner probeert te laten inzien dat zij niet redelijk is.

Van Leijenhorst heeft de sms'jes hoogstpersoonlijk doorgestuurd naar de redactie van Story, kort voordat zij haar telefoon moest inleveren bij de politie. Van Leijenhorst beweerde vorige maand dat Krabbé haar heeft mishandeld en probeerde om haar te verkrachten. Zij heeft inmiddels officieel aangifte gedaan bij de politie. Daarom wilde de recherche het sms-verkeer tussen haar en Martijn onderzoeken.

"Wees alsjeblieft redelijk," stuurde Krabbé onder meer naar zijn ex. "Je gooit nu alles op een hoop bij mij terwijl we het zo vaak fijn hebben gehad en ook echt wel vriendjes van elkaar zijn. Jij hebt mij geschopt. Niet andersom. En ik begrijp verdorie ook nog je pijn van vroeger. Echt wel. Laat het hier niet op aankomen, want dat heb ik niet verdiend."

Tevens komt uit de berichten naar voren dat Van Leijenhorst geen aangifte tegen Krabbé zou doen als hij zou regelen dat zij op de foto zou kunnen met Wendy van Dijk. Ook zou Tessa niet naar de politie gaan als Martijn één keer X Factor niet zou presenteren.

Ook de presentator zelf heeft aangifte gedaan. Hij heeft een andere lezing van het verhaal en vindt dat Tessa juist hém heeft mishandeld. Daarom werkt hij ook volledig mee aan het onderzoek.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020