Excite

Sabia Boulahrouz wil kind van Van der Vaart

Geruchten dat Sabia Boulahrouz zwanger is, zijn onzin. Zo lijkt het een dag na de onthulling van een mogelijke zwangerschap te zijn. Maar Sabia wil wel op korte termijn een kind van haar vriend Rafael van der Vaart, vertelt de voetbalvrouw aan het weekblad Story. “We werken er aan,” zegt Boulahrouz, die sinds enige tijd gestopt is met het slikken van de anticonceptiepil. “Hopelijk kan ik snel vertellen dat ik zwanger ben.”

Sabia zwanger?

Dinsdag kwamen de eerste berichten over een kleine Van der Vaart naar buiten via het Duitse blad ‘Closer’. Sabia zou zelf de zwangerschap hebben bevestigd. Ook de Telegraaf weet woensdag te melden da ze zwangerschapsgeruchten waarheid zijn. Online laat Rafael van der Vaart weten aan ‘Bild’ dat er nog helemaal geen sprake is van een kleine. “Sabia is op dit moment niet zwanger en wij worden dus nog geen ouders samen,” zegt de voetballer. Het stel vormt op dit moment een gezin met zoon Dámian van Rafael van der Vaart en zijn ex Sylvie en de zoon en dochter Amaya en Daamin van voetballer Khalid Boulahrouz.

Gezinsuitbreiding

Volgens Sabia zien ook haar kinderen en de kinderen van Rafael van der Vaart een gezinsuitbreiding wel zitten. “Damian vertrouwde mij en Rafael laatst toe dat hij het leuk zou vinden om een broertje of zusje te krijgen. Ik smolt gewoon toen ik hem dat hoorde zeggen.” Inmiddels weten verschillende Duitse media te melden dat er al een baby op komst is. De moeder en broer van Rafael zeggen tegen RTL Boulevard echter dat er niets van klopt.

Vakantie

Met de relatie tussen de twee vrienden zit het na een paar maanden nog prima. Ze zijn zelfs voor het eerst op vakantie geweest. “Dat we dag en nacht bij elkaar waren was een goede test. En die hebben we glansrijk doorstaan. Rafael is de man met wie ik heel oud wil worden. Hij geeft mijn leven weer inhoud,” besluit Sabia.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020