Excite

Sacha Baron Cohen deelt bed met Megan Fox

Als de trailer van Sacha Baron Cohens nieuwe film, genaamd The Dictator, een goed beeld geeft van hoe de uiteindelijke film gaat worden, komt er een bioscoophit aan. Niet alleen trekt de maker van onder meer Ali G en Borat bijna letterlijk de grapjurk aan, ook deelt hij het bed met niemand minder dan Megan Fox.

Geen Kardashian

De 25-jarige actrice ligt in de trailer in een gigantisch bed, naast Cohen. ''Megan, je was elke cent waard,'' zegt de door Cohen gespeelde dictator. Vervolgens wordt Megan Fox betaald in horloges, diamanten en robijnen, waarop ze aan de dictator vraagt wie hij denkt dat ze is; ''één van de Kardashians?'' ''Natuurlijk niet,'' vervolgt de dictator, ''je bent veel minder harig.''

Daarmee lijkt de toon voor de film The Dictator gezet. Opnieuw een rol waarin de 40-jarige Cohen zich volledig kan uitleven. Ogenschijnlijk geïnspireerd door alle oproer in de Arabische wereld afgelopen voorjaar, wurmt de Britse acteur annex regisseur zich in de huid van een dictator die zijn leven in de waagschaal stelt om te voorkomen dat zijn land een democratie wordt.

Sterrencast

Behalve Megan Fox zal ook Anna Faris in de film te zien zijn. In de trailer is de blondine, bekend van onder andere Lost in Translation en de Scary Movie-films, echter nog niet te zien. Ook Ben Kingsley, John C. Reilly en B.J. Novak maken hun opwachting. Wie dan nog niet 'starstruck' genoeg is, kan in ieder geval in de trailer ook genieten van het stemgeluid van Jay-Z, die de muziek voor zijn rekening neemt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018