Excite

Sandra Bullock is mooiste vrouw van 2015

  • © Getty Images
Actrice Sandra Bullock is door People verkozen tot de mooiste vrouw van 2015. De actrice moest er zelf om lachen: "Toen ik het hoorde, zei ik nog dat het belachelijk was!" Zelf had ze totaal niet gedacht dat ze ooit voor zoiets verkozen zou worden. Wel heeft ze wat te vertellen over schoonheid: "Echte schoonheid is stil, helemaal in deze stad. Wees een goed mens, een goede moeder en laat af en toe iemand met veel haast voor in de rij. Mensen die niet zo hun best doen vind ik het mooist."

Daarnaast let ze natuurlijk zelf ook goed op haar gezondheid. De inmiddels 50-jarige Bullock sport vier tot vijf keer per week volgens de Body by Simone-methode. Dat gaat vooral om beweging en niet zo zeer om gewichten. Toch wil Bullock benadrukken dat het nog steeds een soort marteling is, waar niet te licht over gedacht moet worden.

Het is voor het eerst dat Bullock verkozen is tot mooiste vrouw. Eerder kregen onder meer Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Drew Barrymore en Gwyneth Paltrow deze titel. Hoewel Sandra niet zo heel vaak meer op het witte doek te zien is, is ze nog steeds één van de best betaalde actrices op dit moment. Vorig jaar verdiende ze bijvoorbeeld maar liefst 51 miljoen dollar. Dat kwam met name door de film Gravity, waarin ze de hoofdrol vertolkte.

Onlangs kwam Bullock nog in het nieuws vanwege een stalker die bij haar ingebroken had. Ze had zichzelf toen in een goed beveiligde kledingkast opgesloten en belde het alarmnummer. De opname van dat telefoontje kwam onlangs in de media. De stalker werd dankzij haar telefoontje opgepakt en bleek later een huis vol wapens te hebben. Hij zou haar wel zijn excuses hebben aangeboden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021