Excite

Sandra Bullock vreest voor privacy

Hoewel haar man haar met meerdere vrouwen bedrogen heeft, zou Sandra Bullock geen scheiding aan durven vragen. Ze is bang dat Jesse James persoonlijke zaken naar buiten zal brengen. De actrice staat er om bekend erg op zichzelf te zijn. Persoonlijke informatie over de actrice is dan ook bijna nergens te vinden.

Omdat ze altijd zo zorgvuldig om is gegaan met haar privé-leven, zou het extra zuur zijn als een boze ex alsnog een boekje over haar open deed. Dit zou haar er volgens ingewijden van weerhouden om een scheiding aan te vragen.

Het is niet helemaal duidelijk welke informatie Jesse James over zijn vrouw naar buiten zou kunnen brengen. Zelf zou hij eens hebben aangegeven meer dan twaalf sekstapes te hebben van zijn vrouw, maar volgens Sandra is er geen sekstape en zal die er nooit komen.

Het gedrag van Jesse James is op het moment zo onvoorspelbaar, dat Sandra niets wil doen om haar toekomstige ex te provoceren. Als hij wraak wil en haar reputatie wil vernietigen, dan staan de media maar wat graag klaar om het nieuws over te nemen.

Afgelopen maand werd bekend dat Jesse James met verschillende vrouwen het bed had gedeeld en met enkelen van hen al maandenlang een verhouding onderhield. Ook zou hij lijden aan een seksverslaving. Sandra is nadat het nieuws bekend werd direct uit de echtelijke woning vertrokken en heeft tot nu toe alleen gereageerd op het gerucht van de sekstape.

Afbeelding: Flickr account Made In Hollywood

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020