Excite

Sandra Bullock zoent Scarlett Johansson

Sandra Bullock wil niet te lang stil staan bij de problemen in haar privé-leven en om de aandacht wat af te leiden, zoende de actrice collega Scarlet Johansson tijdens de MTV Movie Awards vol op de mond.

Dit was nogal een uitspatting voor Bullock, die, nadat bekend werd dat haar man Jesse James haar met meerdere vrouwen bedrogen had, drie maanden uit de publiciteit bleef. De laatste keer dat ze in het openbaar verscheen, was de avond van de uitreiking van de Oscars. Sandra won toen een Oscar en ze liet toen nog weten dat ze blij was dat haar man haar zo steunde in haar werk. Op dat moment bleek hij allang vreemd te gaan.

Ze gebruikte haar speech – ze kreeg tijdens die avond namelijk een MTV Generation Award uitgereikt van Bradley Cooper en Betty White - om een paar geruchten recht te zetten. Zo wist ze als eerste te melden dat ze nog niet dood was. Na de kus met Johansson riep ze iedereen op om maar gewoon weer normaal te doen.

Sandra en Scarlett waren niet de enige die op het podium zoenden: Robert Pattinson en Kristen Stewart wonnen de award voor beste zoen voor de tweede keer op rij. Deze zoen werd gegeven in de Twilight-film en de twee wilden hem daarom ook op het podium nog wel een keer voordoen. Dat ging echter niet helemaal goed, wat bij het publiek voor de nodige hilariteit zorgde.

Afbeelding: Flickr account John Griffiths

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020