Excite

Sanne Vogel en Dio meest sexy vegetariërs van 2010

Het is sexy om geen vlees te eten! Actrice Sanne Vogel en cartoonist Dio zijn uitgeroepen tot de meest sexy vegetariërs van het jaar. Beide winnaars zullen te zien zijn op een campagnefoto van de stichting Wakker Dier.

Vogel is vanaf deze week ook te horen in een radiospotje tegen stuntvlees in supermarkten, met de tekst: ‘Voor mij is een kip een dier en geen stuntartikel.’ Dio voelt zich vereerd met zijn prijs. ‘De aandacht is een mooie kans om te laten zien dat ook foute mannen iets goed kunnen doen,’ reageerde de striptekenaar.

Vogel won van presentatrice Nicolette Kluijver en model Dewi Morgaine. Dio liet journalist Luc Seton en acteur Edgar Wurfbain achter zich. BNN-presentatrice Kluijver grijpt al enkele jaren net naast de prijs: ze werd voor de derde keer tweede.

Het was de vijfde keer dat Wakker Dier de verkiezing organiseerde. Eerder werden onder anderen GTST-acteurs Marly van der Velden, Antonie Kamerling en Inge Schrama gekroond als meest sexy vegetariërs. Ook Leon Verdonschot en Ancilla Tilia gingen er al eens met de eer vandoor: zij reikten de huidige winnaars dinsdag de prijs uit in Amsterdam.

Er werd in totaal 27 duizend keer op de genomineerden gestemd via internet. Internationaal organiseert dierenrechtenorganisatie Peta een verkiezing voor de meest sexy vegetariërs. Dit jaar ging die eer naar de Amerikaanse actrice Olivia Wilde en de Uruguayaanse zanger Gabe Saporta.

Afbeelding: Youtube.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020