Excite

Sanne Wallis de Vries betreurt persiflage Boer Zoekt Vrouw

Sanne Wallis de Vries zal geen persiflages meer doen van de hitserie Boer Zoekt Vrouw in het actualiteitenprogramma De Wereld Draait Door (DWDD). Dat laat de cabaretière dinsdag weten via Twitter. In de uitzending van De Wereld Draait Door van maandag, werd het KRO-programma op de hak genomen. Dat viel in verkeerde aarde bij veel kijkers.

Twitter

Sanne Wallis de Vries werd bestookt met negatieve reacties via de social media, nadat ze in de huid kroop van Yvon Jaspers. Ze reageert via Twitter: “Zonder mijn mentions te (willen) lezen, zeg ik: oké! Duidelijk! De conclusie hier is: hand overspeeld,” twittert De Vries. “Kortom: ik zal het niet meer doen, Boer Zoekt Vrouw bij DWDD. Het is klaar. Dus stop maar met negativiteit storten, oké?”

Conflict

De persiflage van Boer Zoekt Vrouw was onderdeel van De Wereld Draait Door, juist op het moment dat het conflict tussen het programma en de KRO opgelost bleek. De twee partijen lagen met elkaar in de clinch omdat De Wereld Draait Door zonder toestemming beelden had uitgezonden van de datingshow. De KRO bepaalde daarop dat Yvon Jaspers en andere kopstukken van de KRO voorlopig niet zou aanschuiven bij het actualiteitenprogramma.

Tenenkrommend

De tenenkrommende persiflage was voor niemand grappig. Alleen presentator Matthijs van Nieuwkerk kon er de humor van inzien. De reacties vanuit social media op de ‘grappen en grollen’ waren niet mals. Ook bij het kijkerspubliek in de uitzending kon er geen lach vanaf.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020