Excite

Sarah Jessica Parker krijgt hoofdrol in overspelfilm

Sarah Jessica Parker gaat een van de hoofdrollen spelen in een nieuwe film over overspel. Een bijzondere keuze van de actrice, want haar echtgenoot Matthew Broderick is in het verleden al een aantal keer van overspel beschuldigd. Voor de actrice was dit echter nooit reden om een scheiding aan te vragen.

De nieuwe film gaat Married and Cheating heten en naast Sarah Jessica Parker zou ook Marisa Tomei een belangrijke rol op zich nemen. Tenminste, als ze het eens worden over de voorwaarden. De film zou draaien om drie getrouwde stellen die hun geluk buiten het huwelijk proberen te zoeken.

Ramond de Felitta zal het script schrijven en de regie op zich nemen. Hij is onder meer bekend van de komedie City Island, die hij samen met Andy Garcia maakte. Wanneer de opnames precies beginnen is nog niet bekend, maar Sarah Jessica Parker is eerst nog druk bezig met de opnames van I Don’t Know How She Does It, een film waarin ze samen met Pierce Brosnan speelt. Aan het einde van het jaar zien we haar nog een keer in de bioscoop met New Year’s Eve, een film waarin ze onder meer tegenover Ashton Kutcher en Michelle Pfeiffer staat.

Tomei is eerst nog druk met de opnames voor een door George Clooney geregisseerde film, The Ides of March. Deze film zal later dit jaar uitkomen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker david_shankbone

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018