Excite

Sarah Palin wil het internet aanklagen

Ex-kandidaat voor het vice-presidentschap Sarah Palin vond alles wat over haar gezegd werd op het internet maar niets. Haar plotse aankondiging dat ze ontslag nam als gouverneur van Alaska deed veel stof opwaaien op internet, iedereen dacht wel een reden gevonden te hebben voor de vreemde wending. En dat kon in haar ogen niet.

Het volgende schreef Sarah Palin dus op haar Twitter: Critics are spinning, so hang in there as they feed false info on the right decision made as I enter last yr in office to not run again.... en nog: To see full text of the letter from my attorney on baseless allegations of past 24hrs check http://tinyurl.com/mmhv4u. Volgens Sarah wordt er onjuiste informatie over een juiste beslissing openbaar gemaakt, daarom hebben haar advocaten een beschuldiging opgesteld die talrijke blogs, nieuwssites en eigenlijk alle Amerikaanse media aanklaagt. Dit verscheen op internet op 4 juli, Independence Day.

De geruchten die over Sarah Palin de ronde gaan, houden in dat er een federaal onderzoek tegen de gewezen gouverneur zou lopen. Ook zou haar actie erop duiden dat ze in 2012 graag president van de Verenigde Staten zou worden. Dit is vooral gebaseerd op een uitlating die ze zelf op facebook zette: ze zou haar post een jaar voor het einde van de ambtstermijn verlaten om een belangrijkere, nationale rol te gaan spelen. "Ik kijk naar de toekomst en zie dat we dit land kunnen verbeteren, door onze waarden van weinig staatsinmenging, grotere onafhankelijkheid van andere landen voor energie, sterkere staatsveiligheid en een broodnodige belastinghervorming", schreef ze.

Afbeelding: FlickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018