Excite

Sarah Palin wordt Fox News commentator

Die Sarah Palin. Als gouverneur van Alaska was ze niet heel bekend, tot de neo-conservatieve Republikeinse werd voorgedragen als vice-presidentskandidaat van John McCain. Ze kreeg gelijk meer media-aandacht dan McCain zelf en werd door velen gezien als een betere presidentskandidaat. Ondanks haar vaak domme opmerkingen en overduidelijke christelijk conservatieve inslag. Toen Barack Obama de verkiezingen won, verdween Sarah Palin gelijk van het mediatoneel.

Inmiddels is Sarah Palin weer helemaal terug. Ze gaf haar baan als gouverneur ineens op, om zeer onduidelijke redenen, en schreef een boek. Dat boek werd een bestseller, wat haar populariteit verraadt. Vandaag werd bekend dat Sarah Palin een contract heeft getekend bij Fox News. De zender, die duidelijk voorkeur heeft voor de Republikeinse Partij, heeft Palin als commentator ingehuurd.

Het 'huwelijk' tussen Sarah Palin en Fox News is groot nieuws in de Verenigde Staten. De ex-gouverneur wordt Fox News-breed ingezet, voor zowel opinieshows, radioshows als voor speciale evenementen. Het gaat om een meerjarig contract tussen Palin en de conservatieve zender. Men hoopt de populariteit van Sarah Palin te kunnen gebruiken om nog meer kijkers aan te trekken, wat zeker zal lukken als Palin ook nog eens besluit om de Republikeinse presidentskandidaat van 2012 te worden.

Afbeelding: Flickr, geerlingguy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020