Excite

Sarkozy wil alleen nog maar postzegels

De Franse president Nicolas Sargozy staat bekend als een robuuste man die zijn hand niet omdraait voor een vrouwtje meer of minder. Zijn favoriete tijdsbesteding toen hij nog vrijgezel was, was karaoke-avonden organiseren met jonge vrouwen. Maar sinds hij getrouwd is met Carla Bruni, moest hij van zijn vrouw iets nieuws zoeken om te likken. Het zijn postzegels geworden.

De fanatiekste verzamelaar van Frankrijk

Nicolas Sarkozy is inmiddels misschien wel de fanatiekste postzegelverzamelaar van Frankrijk. Hij is zelfs lid geworden van het prestigieuze Elysée Philatelist Club, een verzamelclub die vernoemd is naar het paleis waar Sarkozy en zijn vrouw Bruni wonen. Sarkozy schijnt zijn karaoke-avondjes inmiddels te zijn vergeten en zich vol passie op het postzegelverzamelen te hebben gestort.

Hulp van beroemdheden

De vrienden van de Franse president kunnen er wel om lachen. Ze moedigen hem van harte aan. Zo kreeg hij een leren verzamelmap van Arnold Schwarzenegger en ontving hij uit handen van koningin Elisabeth enkele bijzondere zegeltjes. Als een kind zo blij was Sargozy er mee. En Bruni is weer blij met het feit dat haar man van de naam vrouwenverslinder af wil. Zo blijkt maar weer, zelfs de grootste flirt kan door de juiste vrouw getemd worden en in een postzegelverzamelaar worden omgetoverd.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020