Excite

SBS gaat op zoek naar de nieuwe André Hazes

SBS6 blijft proberen de kijker voor zich te winnen met talentenjachten. Dit keer gaat de zender op zoek naar de nieuwe André Hazes. In het programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ gaan de kinderen van André Hazes, Dré en Roxeanne Hazes, op zoek naar de beste volkszanger van Nederland. Dré en Roxeanne zullen onderdeel uitmaken van een jury die de volkszangers en –zangeressen gaan beoordelen en ondersteunen.

Beste volkszanger of -zangeres

In de talentenjacht gaan Dre en Roxeanne de strijd met elkaar aan, waarbij de inhoudelijk worden ondersteund door een bekende Nederlandse artiest. Deelnemers zingen nummers van Hazes, maar ook muziek van onder anderen Jan Smit, Gerard Joling en Frans Bauer komt aan bod. In de finale van de show mag het publiek bepalen welke deelnemer bekroond zal worden tot beste volkszanger of –zangeres van Nederland.

Het Nederlandse lied

SBS6 hoopt met Bloed, Zweet en Tranen kijkerspubliek terug te trekken van RTL. De zender gelooft in de kracht van het Nederlandse lied, en wil daarom een podium bieden aan dit genre. De kinderen van André Hazes passen volgens SBS perfect bij de show. “André Hazes is ongetwijfeld de meest ultieme volkszanger die ons land ooit heeft gekend. Zijn kinderen, André jr. en Roxeanne, bij wie het nationale volkslied letterlijk in het bloed zit, zijn dan ook de ideale juryleden voor de keuze van dit nieuwe talent.”

Publiek trekken

SBS6 presenteert ieder televisieseizoen nieuwe televisieshows om groot publiek te trekken. Hoewel de formats met wisselend succes worden ontvangen, wordt de strijd om de televsiekijker keer op keer gewonnen door RTL. De nieuwe smartlappen talentenjacht Bloed, Zweet en Tranen is vanaf het voorjaar 2013 te zien.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020