Excite

Scarlett Johansson en Ryan Reynolds blijven vrienden

Een scheiding hoeft niet altijd op ruzie uit te draaien. Hoewel Scarlett Johansson en Ryan Reynolds onlangs hun scheiding aankondigden, kunnen ze nog prima met elkaar door een deur. Het acteurskoppel werd dit weekend in New York weer samen gespot.

Johansson en Reynolds gingen met elkaar uit eten in het Blue Ribbonrestaurant. Volgens een andere gast in het restaurant zagen de twee er niet ongemakkelijk uit. Ze zouden veel met elkaar gelachen hebben, aldus het Amerikaanse magazine People.

‘Ze wilden graag even samen zijn voor een vriendschappelijk etentje,’ zo liet een bron weten aan het tijdschrift. Johansson was net terug van een reisje met vriendinnen naar Jamaica, en Reynold was in New York voor een fotoshoot.

Hoop op een verzoening is er volgens dezelfde bron echter niet. ‘Ze zijn niet van gedachten veranderd over de scheiding, hun besluit staat vast. Scarlett en Ryan willen gewoon op vriendschappelijke basis met elkaar om blijven gaan.’

Johansson en Reynolds gaven elkaar het jawoord in 2008. Ze zouden nu willen scheiden omdat ze door hun drukke werkschema’s uit elkaar zijn gegroeid. Volgens vrienden brachten de Amerikaanse actrice en de Canadese acteur nauwelijks tijd met elkaar door.

‘Ze zijn misschien drie maanden samen geweest tijdens hun huwelijk. Ze zijn uit elkaar gegroeid. Door hun drukke carrières zagen ze elkaar amper. Ze geven nog veel om elkaar, het is niet makkelijk geweest voor hen,’ aldus een insider van het stel.

Afbeelding: Flickr, gebruiker aznviolaguy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021