Excite

Scarlett Johansson overnacht bij Justin Timberlake

Volgens niet nader genoemde bronnen zouden Justin Timberlake en Scarlett Johansson het tegenwoordig weer erg goed met elkaar kunnen vinden. Zo goed zelfs dat Scarjo is blijven slapen bij Justin. Het avontuurtje begon in een New Yorkse bar, waar de twee enkele alcoholische drankjes nuttigden. "In de vip-ruimte konden ze niet van elkaar afblijven", vertelt een bron die Scarlett en Justin zou hebben gezien voordat ze vertrokken. "Ze hadden geen enkel oog voor hun vrienden omdat ze helemaal in elkaar opgingen."

Het tweetal zou de bar tien minuten na elkaar verlaten hebben, maar Scarlett werd de volgende ochtend wel gespot toen ze het appartement van Justin verliet in dezelfde outfit als de avond ervoor!

Dat Scarlett graag het liefdespad bewandelt, is dan weer geen geheim. Eind 2010 scheidde ze van Ryan Reynolds, om kort erna in 2011 een kortstondige relatie te beginnen met Sean Penn. Ook Justin is nog niet zo heel lang weer vrijgezel. Hij beëindigde zijn relatie met Jessica Biel in maart en daarvoor had hij nog een avontuur met Cameron Diaz.

In 2007 deden de twee al van zich spreken door in Justins video What goes around... comes around sensueel te kussen. Ook toen gonsde het van de geruchten...

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020