Excite

Scarlett Johansson weer meest sexy vrouw

Actrice Scarlett Johansson is wederom tot meest sexy vrouw ter wereld verkozen door de lezers van mannenblad Esquire. Het is de tweede keer dat de 28-jarige Johansson door het blad wordt verkozen tot meest sexy vrouw. Dat is nog geen enkele andere vrouw gelukt. De eerste keer dat Scarlett de titel ‘Sexiest Woman Alive’ kreeg, was in 2006.

Sexy imago

Ondertussen is Scarlett Johansson hard aan het werk om haar sexy imago nog zo veel mogelijk op het witte doek te laten zien, voordat de jaren gaan tellen. “Ik ben een 28-jarige vrouw in de filmindustrie. Het duurt niet lang meer voor ik alleen nog maar moederrollen krijg aangeboden. En daarna houdt het wel zo'n beetje op. Daar moet ik me tegen indekken door zo veel mogelijk te werken,” vertelt de actrice aan het mannenblad.

Don Jon

Wie Scarlett wil bewonderen heeft nu de kans in haar meest recente film ‘Don Jon’, of in een van de vier films die nog worden uitgebracht. Onlangs was ze ook in levende lijve te zien op Broadway, in het toneelstuk ‘Cat on a Hot Tin Roof’.

Mila Kunis

Vorig jaar werd Mila Kunis door het blad tot meest sexy vrouw ter wereld verkozen. In 2004 was Angelina Jolie de eerste vrouw die volgens de lezers van Esquire de ‘Sexiest Woman Alive’ was. Eerder viel onder anderen Jessica Biel en Charlize Theron de eer te beurt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020