Excite

Scarlett Johnsson breekt met Sean Penn

Scarlett Johansson en Sean Penn zouden niet langer een koppel zijn, zo meldt The Daily Mail. In april werden de sterren nog hand in hand gefotografeerd na een diner in het Witte Huis, maar afgelopen week werd de vijftigjarige Penn moederziel alleen op de gevoelige plaat vastgelegd.

Penn liep in zijn eentje rond door Malibu en twee dagen later ontstond de geruchtenstroom dat de relatie met de 26-jarige Johansson voorbij is. Deze speculaties begonnen, omdat Johansson zonder Penn verscheen op het filmfestival van Cannes. Daar promootte de acteur zijn nieuwe film The Tree of Life. Johansson was wel aanwezig, maar werd alleen op de rode loper gespot.

Penn en Johansson spraken nooit openlijk over hun relatie en willen nu ook niets zeggen over een eventuele breuk. Het management van de actrice ontkent zelfs dat er sprake was van een echte relatie. Johansson en Penn zouden alleen hebben overlegd over de films van Scarlett en haar vrijwilligerswerk voor een project op Haïti, een Caribisch eiland dat vorig jaar werd getroffen door een zware aardbeving.

Johansson was eerder getrouwd met de acteur Ryan Reynolds, maar dit huwelijk liep in 2010 op de klippen. Penn stapte eerder in het huwelijksbootje met zangeres Madonna en actrice Robin Wright.

Afbeelding: Flickr, gebruiker convergergenciainunio

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020